İnşaat ve Dekorasyon Sektöründe Otomasyon

Gönderildi 12/am/2013

Mozaik Otomasyonu - Mosaic Automation

Site Otomasyon Ltd. Şti. olarak inşaat malzemeleri ve dekorasyon sektörünün önde gelen isimleriyle ortak yürüttüğümüz mozaik otomasyonu çalışmalarında somut adımlar atmaya başladık.

Ürünümüzü yıl sonuna yetiştirmek planlarımız var. Sınırsız desen ve boyutta mozaik tasarımlarının üretimine imkan veren sistem şimdiden olumlu tepkiler almaya başladı.

2020 Olimpiyatları ve Türkiye'de hayal kırıklığı

Gönderildi 12/am/2013

2020 Yaz Olimpiyat ve Paralimpik Oyunları'na, Tokyo evsahipliği yapacak. Arjantin'in başkenti Buenos Aires'te Hilton Otel'de gerçekleşen 125. IOC toplantısında, 2020 Yaz Olimpiyatları ve Paralimpik Oyunları'nı düzenleyecek kentin belirleneceği oylamada ikinci turun ardından, evsahibi kent Tokyo olarak açıklandı.

Sonucun açıklanmasının ardından Japon 2020 Heyeti büyük sevinç yaşarken, İstanbul 2020 Heyeti sonucu üzüntüyle karşıladı.

Site Otomasyon olarak uzun vadeli projelerimizin içinde dahil ettiğimiz ve bizi oldukça umutlandıran olimpiyatların Tokyo'ya gitmesiyle birlikte motion control teknolojileri ve medya sektörüne yönelik çok büyük çaplı bir projeden de vazgeçmiş bulunuyoruz. Çalışmalarıyla bize katkıda bulunan tüm sektör içi ve dışı özel-tüzel kişi ve kurumlara teşekkürü bir borç biliriz.